Vihdintie 3 (3krs.), 03100 Nummela

Luennot

Luentoja ADHD-, autismin kirjo-, tourette-, uhmakkuus- ja käytöshäiriöhaasteiden helpottamiseen. Kouluttajat ovat kokeneita alan ammattilaisia.

Seuraavat luennot

Lanupe SolidPro haastava käytös varhaiskasvatuksessa

Haastava käytös leikki-ikäisellä

Haastava käytös leikki-ikäisellä 18.9.2024 klo 13-16, Etäluento. Osallistumismaksu 75 € + alv 24 % (yhteishinta 93 €) Kohtaatko työssäsi lapsia, joilla on hankala säädellä tunteitaan? Joudutko pohtimaan miten lapsen väkivaltaista käytöstä voisi hallita? Mietitkö kuinka parhaiten auttaa lapsen perhettä?

Lue lisää »
Lanupe SolidPro, väkivalta, poissaolot koulussa

Haastava käytös kouluikäisellä

Tilaa katseluoikeus luentotallenteeseen hintaan 70 € + alv 24 % (yhteishinta 86,80 €). Mitä tehdä, kun kouluikäinen lapsi on uhmakas, väkivaltainen tai vaikeasti käsiteltävä? Onko oppilaallasi tai asiakkaallasi vaikeuksia tulla toimeen toisten lasten kanssa? Onko lapsi omaehtoinen tai vaativa?

Lue lisää »
Lanupe solidpro vaikeasti hallittava lapsi varhaiskasvatus

Trauma leikki-ikäisellä

15.5.2024 klo 13-16, etäluento.
Osallistumismaksu 70 € + alv 24 % (yhteishinta 86,80 €)

Lapsen haastavan käytöksen takana voi olla trauma. Traumaa voi olla vaikea tunnistaa ja erottaa muusta haastavasta käytöksestä. Traumatisoitunut leikki-ikäinen voi olla ylivirittynyt, arvaamaton, kontrolloiva tai vetäytyvä.

Lue lisää »
Lanupe solidpro mitä tehdä haastaville lapsille

Trauma kouluikäisellä

30.10.2024 klo 13-16, etäluento. Osallistumismaksu 75 € + alv 24 % (yhteishinta 93 €) Lapsen haastavan käytöksen takana voi olla trauma. Traumaa voi olla vaikea tunnistaa ja erottaa muusta haastavasta käytöksestä. Traumatisoitunut koulu-ikäinen voi olla ylivirittynyt, arvaamaton, kontrolloiva tai vetäytyvä.

Lue lisää »
Teini-ikäisen haastava käytös

Teini-ikäisen haastava käytös

3.12.2024 klo 13-16, webinaari.
Osallistumismaksu 75 € + alv 24 % (yhteishinta 93 €)

Mitä tehdä, kun teini-ikäisen haasteet ylittävät normaalin puberteetti-iän vaikeudet? Miten auttaa nuorta ja perhettä, kun mukaan on tullut voimakasta uhmakkuutta, valehtelua, rikollisuutta, koulupoissaoloja tai päihteidenkäyttöä?

Lue lisää »
Lanupe SolidPro paranna nepsyosaamista

Tunne nepsy!

Webinaari 28.8.2024 klo 13-16. Osallistumismaksu: 75 € + alv 24 % (yhteishinta 93 €) Miksi on tärkeää, että neuropsykiatriset piirteet tunnistetaan ajoissa? Miten tunnistamaton ja

Lue lisää »
Lanupe SolidPro: Oppilas ja vanhemmat tapaamisessa.

Yhteistyö huoltajien ja verkoston kanssa

Tilaa katseluoikeus luentotallenteeseen hintaan 70 € + alv 24 % (yhteensä 93 €). Yhteistyö huoltajien ja verkoston kanssa kuuluu monen koulussa työskentelevän ammattilaisen työtehtäviin. Usein yhteistyö huoltajien kanssa on luontevaa. Kun yhteistyö toimii, on oppilaalla suurempi mahdollisuus luottaa kouluun.

Lue lisää »
Lanupe SolidPro: lapsi ja vanhemmat tapaamisessa.

Yhteistyö vanhempien kanssa

Webinaari 16.10.2024 klo 13-16.

Yhteistyö vanhempien kanssa kuuluu tiiviisti varhaiskasvatuksen ammattilaisten tehtäviin. Useimmiten yhteistyösuhde muodostuu helposti ja yhteydenpito on luontevaa. Etenkin tuen tarpeen ollessa suurempi saattaa yhteistyökin olla haastavaa. Tule oppimaan, kuinka yhteistyötä voidaan parantaa.

Lue lisää »
fi