Vihdintie 3 (3krs.), 03100 Nummela

Tilaus- ja sopimusehdot

Palvelun kuvaus

Lanupe SolidPro Oy:n (palveluntuottaja) verkkokauppa tarjoaa palvelun tilanneille asiakkaille (tilaaja) mahdollisuuden ilmoittautua Lanupe SolidPron tarjoamiin luentoihin ja koulutuksiin sekä hyödyntää koulutusmateriaaleja verkossa ajasta ja paikasta riippumatta tilauskauden aikana. Oppimisympäristöstä löytyy Lanupe SolidPro Oy:n tuotekohtaisia ja palvelujen käyttöön liittyviä webinaareja, tallenteita, koulutusvideoita sekä muuta tukimateriaalia. Lanupe SolidPro Oy pidättää oikeuden muokata oppimisympäristön sisältöä tilauskauden aikana.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Palvelun hinta vaihtelee tilattavan palvelun mukaan. Luentohinnat ovat 70 €/ 3 h luento ja pitkät koulutukset 1750 -2100 €. Hintoihin lisätään arvonlisävero. Palvelu laskutetaan tilauksen yhteydessä yhdellä laskulla, jonka halutessaan voi maksaa osissa (koulutukset). Palvelun ostaminen ei vaikuta muihin voimassa oleviin vuosisopimuksiin. 

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Tilausehdot

Tilaus oikeuttaa luennoissa osallistumaan maksetulle luennolle linkin kautta sekä luentomateriaaliin. Luentoilmoittautuminen on sitova. Koulutustilauksissa tilaaja saa oikeuden Lanupe SolidPro Oy:n Moodlen henkilökohtaiseen käyttäjätunnukseen ja käyttöoikeuteen. Tilauksella sitoudutaan koulutuspakettiin 12 kk:n ajaksi. Palvelun/tilauksen peruutusaika on viimeistään yksi (1) kuukausi ennen koulutuksen aloitusta. Sitovaa varausmaksua (150 € + alv 24 %) ei peruttaessa palauteta. Mikäli peruutus tulee Lanupe SolidPro Oy:n puolelta, palautetaan myös varausmaksu tilaajalle. Koulutukseen osallistuminen perutaan kirjallisesti lähettämällä sähköposti osoitteeseen solidpro@lanupe.fi.

Tilaaminen

Lanupe SolidPron palveluihin ilmoittaudutaan ja käyttöoikeudet tilataan Lanupe SolidPro Oy:n verkkokauppa- sivustolta (https://www.solidpro.fi) tallentamalla tilaajan tiedot, käyttäjän sähköpostiosoite sekä organisaation asiakasnumero tilauslomakkeelle ja hyväksymällä sekä maksamalla osallistuminen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Palveluihin ilmoittautuessa tilaajan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustapa

Ilmoittautumisen jälkeen tilaaja saa ilmoittamaansa sähköpostiin sitovan tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarkemmin toimitustapa ja –aika sekä tuotteen käyttöönottoon liittyviä asioita. Tarkat tiedot toimitustavasta ja –ohjeista löytyvät tilausvahvistuksesta.

Palvelun käyttäminen

Käyttämällä palvelua tilaaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Palvelun käyttäminen edellyttää tilaajan nimeämän käyttäjän tunnistamista tunnistetietojen eli käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjätunnus on säilytettävä huolellisesti. Käyttöoikeus on henkilökohtainen ja koskee ainoastaan nimettyä käyttäjää. Tilaaja sitoutuu yksilöimään nimetyt käyttäjät siinä laajuudessa kuin palveluntuottaja kulloinkin vaatii. Palveluntuottajalla on myös oikeus koska tahansa tarkistaa palvelusta tai tietokannasta tilaajan nimeämät käyttäjät. Palveluntuottajalla on oikeus tilaajaa kuulematta estää pääsy palveluun tai poistaa palveluun tallennettua informaatiota, mikäli palveluntuottajalla on epäilys, että palveluun tallennetaan sopimatonta informaatiota, muiden käyttäjien palvelun käyttö voi vaarantua tallennetun informaation johdosta tai näitä ehtoja rikotaan.

Palvelun tilaajat ovat oikeutettuja palvelun tukeen sähköpostitse ottamalla yhteyttä solidpro@lanupe.fi.  

Palvelun sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen tai jakelu missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman palveluntuottajan etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tilaajan oikeus käyttää palvelua ja sen oppimisympäristön materiaaleja loppuu koulutuksen päättyessä.

Tilaaja hyväksyy, että hänen antamiaan henkilötietoja voidaan käsitellä Palveluntuottajan toimesta tietosuojaselosteen ja soveltuvien lakien mukaisesti.

Palautukset

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tietoturva ja tietosuoja

Palveluntuottajalla on oikeus käyttää informaatiota ja käyttötietoja Lanupe SolidPro Oy:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. 

Muut ehdot

Käyttäjällä on oikeus hyödyntää oppimismateriaaleja vain ja ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjällä ei ole oikeutta jakaa, myydä, vuokrata tai muutoin hyödyntää materiaaleja muussa kuin omassa henkilökohtaisessa käytössä.

Immateriaalioikeudet

Palvelu ja sen sisältämä aineisto on yksistään palveluntuottajan ja/tai kolmannen osapuolen omaisuutta ja niitä voi suojata tekijänoikeus tai muu immateriaalioikeus. Näiden ehtojen perusteella ei anneta mitään oikeutta

käyttää palveluntuottajan tai palvelun toiminimiä, logoja, domain-nimiä tai muita brändiin liittyviä nimiä tai tunnisteita. Palveluntuottajalla on vapaa oikeus hyödyntää ilman korvausta sille toimitettuja parannusehdotuksia, kommentteja tai ehdotuksia. Palveluntuottaja myöntää tilaajalle käyttöoikeuden palveluun ja sen sisältämään aineistoon tilaajan omaa käyttöä varten sillä edellytyksellä, että jokaisella käyttäjällä on omat henkilökohtaiset tunnukset järjestelmään. Tilaajalla ei ole oikeutta jäljentää, julkaista tai muulla tavoin jakaa palvelun aineistoa tai käyttää sitä kaupallisessa tarkoituksessa.

Sisältö

fi