Vihdintie 3 (3krs.), 03100 Nummela

Haastava käytös kouluikäisellä

Tilaa katseluoikeus luentotallenteeseen hintaan 70 € + alv 24 % (yhteishinta 86,80 €). Mitä tehdä, kun kouluikäinen lapsi on uhmakas, väkivaltainen tai vaikeasti käsiteltävä? Onko oppilaallasi tai asiakkaallasi vaikeuksia tulla toimeen toisten lasten kanssa? Onko lapsi omaehtoinen tai vaativa?

Mitä tehdä, kun kouluikäinen lapsi on uhmakas, väkivaltainen tai vaikeasti käsiteltävä? Onko oppilaallasi tai asiakkaallasi vaikeuksia tulla toimeen toisten lasten kanssa? Onko lapsi omaehtoinen tai vaativa?

Luennolla opit tyypillisiä syitä kouluikäisen haastavan käytöksen takana, kuinka parhaiten tukea lasta ja perhettä. Luennolla opit keinoja, joilla pystyt ennakoimaan vaikeita tilanteita ja vähentämään haasteita arjessa. Opit, kuinka tukea lasta ryhmässä ja kuinka auttaa aikuisia ympärillä käsittelemään lasta tukevalla tavalla.

Luento sopii ala- ja yhteiskoulujen henkilökunnalle, perhetyöntekijöille, lastenpsykiatrian työntekijöille, sosiaalityöntekijöille ja muille, jotka työssään kohtaavat kouluikäisiä lapsia.

Luennoitsijat:

Suomeksi: Merja Koponen

Ruotsiksi: Kati Sell

70,00  + alv 24%

Lisätiedot

fi