Vihdintie 3 (3krs.), 03100 Nummela

Tunne nepsy!

Webinaari 28.8.2024 klo 13-16.

Osallistumismaksu: 75 € + alv 24 % (yhteishinta 93 €)

Miksi on tärkeää, että neuropsykiatriset piirteet tunnistetaan ajoissa? Miten tunnistamaton ja hoitamaton nepsy vaikuttaa lapsen kehitykseen?

Luennolla opit paremmin tunnistamaan nepsypiirteet ja miten niistä voi ammattilaisten kesken keskustella. Opit myös, miten voit jo ennen diagnoosia tukea lasta parhaiten.

Neuropsykiatrisilla piirteillä tarkoitetaan ADHD-, autismin kirjo- ja tourettepiirteitä. Nykyään näkyvimmät piirteet tunnistetaan jo melko hyvin, mutta etenkin tyttöjen ja kognitiivisesti kyvykkäiden lasten ja nuorten piirteet jäävät huomaamatta. Myös ne lapset, joiden piirteet tunnistetaan, jäävät nykyään liian helposti ilman riittävää ja asianmukaista tukea.

Luento sopii sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat haastavaa käytöstä tai haluavat paremmin oppia tukemaan lapsia ja nuoria. Luento sopii myös jo valmistuneille neuropsykiatrisille valmentajille.

Luennoitsijan tiedot:

  • Suomeksi: Kati Sell – sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja. Katilla on laaja kokemus neuropsykiatristen lasten-, nuorten ja heidän perheidensä kohtaamisessa.
  • Ruotsiksi: Merja Koponen – Sairaanhoitaja YAMK, psykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja. Merjalla on laaja kokemus neuropsykiatristen lasten-, nuorten ja heidän perheidensä kohtaamisessa.

75,00  + alv 24%

Lisätiedot

fi